Кои са хитовите заглавия, които се купуват на 45-тото издание на Панаира на книгата? (ВИДЕО, СНИМКИ)

„Една книга може“… Това е мотото на тазгодишното издание на панаира на книгата и на практика е така. Една кинга може да накара младите да се върнат към приключението наречено ЧЕТЕНЕ.

Магията няма как да се случи без хубава книга. Изненадващо 3 от 4 закупени книги са на български автори, споделят издадетствата.

Хит на пазара е книгата „Хавра“ на  Захари Карабашлиев и „Българите! Забравените постижения.“ на  Делян Момчилов.

50 вълнуващи истории за големите български постижения в науката, изкуството, предприемачеството, просветата и пътешествията оживяват в над 300 илюстрации.

Ако не знаете кой е първият българин, стъпил на Антарктика, първата българка, обиколила света, основоположникът на българското кино, първият български илюзионист или откривателят на Lactobacillus bulgaricus, то в изданието „Българите!: Забравените постижения“ ще откриете не само интересните им истории, но и ще ги видите през иновативния визуален сценарий на Делян Момчилов и над 300 цветни илюстрации на Стен Дамянов („Просто Спас“), отбелязват издателите от „Сиела“.

50 българи, 50 забравени постижения. Под ръководството на проф. Пламен Павлов, „Българите!: Забравените постижения“ гарантира висока историческа стойност, без да претендира за академичен труд и да изпада в патетична полемика, допълват издателите.

А кои са останалите хитови заглавия вижте във ВИДЕОТО.

Много от хората търсят бестселъри, а други просто новите книги на своите любими автори.

Голямо е търеснето и на детска литература, а книгите ставет все по-желан подарък на децата по Коледа.

Над 200 са издателствата, които на едно място предлагат заглавията и авторите си в продължение на 5 дни- от днес до 17 декември.

- реклама -