Кога ще се жени приц Хари

Въпреки слуховете, че принц Хари ще направи предложение за брак на приятелката си Меган Маркъл през октомври, това може и да се случи доста по-рано. Източници, близки до по-малкия син на Чарлз и Даяна разкриха пред в.

„Дейли Стар“, че 32-годишният принц планирал да падне на колене пред приятелката си още през лятото, докато двамата са на плануваното си пътешествие в Африка.

„Африка означава всичко за Хари. Точно там той и Уилям „избягаха“ с баща си след смъртта на майка им. А и брат му предложи на любимата си брак преди години на този континент“, е разкрил източникът, добавяйки: „Той наистина вярва, че Меган е неговата сродна душа. И двамата обожават Африка.“

За връзката на британнски принц и 35-годишната актриса се разбра едва наскоро, макар двамата да започнаха любовната си авантюра миналото лято. Те пазиха добре тайната около романса си, но тя все пак излезе на яве през ноември.

Преди няколко седмици пък излезе наяве и новината, че по-малкият брат на принц Уилям е толкова влюбен, че съвсем скоро той и избраницата му смятали да заживеят заедно в Лондон.

- реклама -