Кобрата

Кобрата преди мача с Фюри: Светът има нужда от нов световен шампион и това съм аз!

Мач между Джошуа и Фюри няма да има, защото аз ще спечеля в събота. Това заяви Кобрата в първото си интервю в Лондон, където боксьорът се подготвя в очакване на прочутата битка с Антъни Джошуа.

„Този мач няма да е само един двубой, който е важен за мен. Той ще е важен за българския бокс, защото до сега не сме имали световен шампион в тежка категория. За моята страна, за българския народ и моите фенове това ще бъде наистина щастливо събитие“, обяви Кубрат Пулев.

В интервюто той повтори няколко пъти че се чувства много силен и в перфектна форма и няма никакви съмнения в победата си над Джошуа. Също така Кобрата е спокоен и единственото, което е важно за него е в каква форма ще бъде в деня на мача.

„Светът има нужда от нов световен шампион като мен.“

„Този път за разлика с боя ми с Кличко аз ще бъде напълно различен. Имам повече опит, ще бъда един нов Кубрат Пулев“, заяви боксьора ни в интервюто, дадено изцяло на английски език.

Пулев също така говори за покойния си баща и неговата мечта синовете му да са боксови шампиони. „Той ни гледа отгоре и съм щастлив, че ще спечели с мен в събота.“

„Аз съм новия световен шампион. Идвам!“, бе финалното послание, което Кобрата отправи към своя съперник за световната титла.

След дълги отлагания, Кубрат Пулев и Антъни Джошуа ще се бият в тази събота в зала „Уембли“ пред едва 1000 души заради пандемичните мерки.

- реклама -