Кубрат Пулев Джени Суши Кобрата

Кобрата пред „Билд“: Джени дойде и каза, че ще вдигнем купон след мача

„Не е вярно, че съм я сграбчил за задните части, тя не е мой тип“.

Това заяви носителят на Интерконтиненталната титла и най-добрият боксьор на България Кубрат Пулев за авторитетното немско издание „Билд“.

Нямам вина, през кариерата си съм дал хиляди интервюта. Всеки ме познава като любезен човек. Въпросната жена дойде до мен при тегленето на кантара и каза, че ще вдигнем купон след мача.

Не е вярно, че съм я сграбчил. Не се страхувам от обвиненията, имам още нейни видеа и ако се наложи, ще ги покажа“, сподели Кубрат.

Кобрата Кубрат Пулев целувка журналистка

Със сигурност Кубрат Пулев има видеа. Едно такова беше разпространено днес във Фейсбук страницата на Pulev Sport. На видеото се вижда как Джени Суши няма нищо против да танцува в скута на мъж по време на партито на боксьора.

Джени Суши Кубрат Пулев

Пулев бе защитен и от дългогодишния си треньор Ули Вегнер, който отрече пред „Билд“, боксьорът му е прекрачил границата.

Припомняме, че Джени Суши повдигна обвинение срещу Кубрат и родният боксьор ще трябва да бъде изслушан пред комисия в Калифорния. Лицензът му за щата Калифорния беше отнет, а „насилената“ репортерка се защитава от 77-годишната Глория Олред.

- реклама -