Пулев, Джошуа, мач

Кобрата: Мисля, че в събота вечер ще спечеля!

„Тук съм сега, готов, за да се бия добре и да победя. Мисля, че в събота вечер ще спечеля“.

Това обяви българският боксьор Кубрат Пулев, който в събота ще се изправи срещу световния шампион в тежка категория Антъни Джошуа. В двубоя, който ще се проведе в лондонската зала „Уембли Арена“, ще бъдат заложени трите световни титли на Джошуа от WBA, WBO и IBF.

Днес двамата се изправиха очи в очи по време на пресконференция преди съботния мач.

„Готов съм да се бия, защото имаше дълго чакане за този мач. През 2017 имах малък проблем и затова казах на треньора си, че искам да играем само за победа, така че ще изчакаме ако трябва една или две години. Вярвах, че този мач ще се случи един ден. Тук съм сега, готов, за да се бия добре и да победя. Мисля, че в събота вечер ще спечеля“, коментира Кобрата.

„Сега съм здрав, не съм на 22 години, нямам много време, но съм тук и готов, щастлив съм, че този мач ще се състои, защото с тази пандемия не е лесно. Готов съм да се бия и да спечеля.

Мисля, че имам всичко нужно, готов съм, разбира се, че уважавам Антъни, той е олимпийски и световен шампион. Респект, добър боец, но аз съм готов и имам всичко нужно, за да стана шампион“, допълни 39-годишният Пулев.

Утре ще се проведе официалният кантар на двамата, а в събота се очаква Джошуа и Пулев да излязат на ринга около полунощ българско време.

- реклама -