Кобрата и Андреа заживяха в къщата на Меси (СНИМКИ)

Кубрат Пулев е наел къщата на петкратния носител на „Златната топка“ за целия месец августза да прекара повече време с любимата си.

View this post on Instagram

💋

A post shared by Andrea (@andreabulgaria) on

 

Макар и постоянно да се роят спекулации, че двамата са се разделили те демонстрират, че са в отлични отношения, а спортистът е планирал работната си програма така, че да съчетае тежките тренировки с любовните ласки на Андреа. Фолк фурията пък не се забави и заля социалната мрежа с предизвикателни снимки от звездното имение.

View this post on Instagram

Come in to my paradise photo—- @tiborgolob

A post shared by Andrea (@andreabulgaria) on

В Инстаграм тя публикува поредица от снимки край басейна на Меси, на които е оскъдно облечена и оставя малко на мъжката фантазия.

„Кобрата лично е наел къщата на Меси до края на август, за да имат възможност двамата с Андреа да се насладят и отпочинат от многобройните си ангажименти“, коментират близки до двойката, цитирани от пиар-агенцията на звездите ПРофайл. Пулев не се познавал лично с футболната звезда, а по случайност се натъкнал на неговия имот, който се отдава под наем.

Къщата на звездата на футболен клуб „Барселона“ – Лионел Меси се намира на един от хълмовете над каталунската столица и разполага с огромен външен басейн.

 

 

- реклама -