джошуа

Кобрата: Днес е последният ден на Джошуа като световен шампион!

„Не съм изненадан, че той реагира така, той е световен шампион в момента, но днес му е последен ден като шампион, от утре положението ще е различно“, обяви Кубрат Пулев след напрежението между него и Антъни Джошуа на официалния кантар преди утрешния сблъсък между двамата.

Британецът реагира гневно на освирквания и подмятания от страна на лагера на Кобрата, а българинът не му остана длъжен и двамата трябваше да бъдат разделени от охраната в залата.

Джошуа: Исках да ударя Пулев още на кантара, но ще изчакам до утре

„Щях да го ударя по брадичката още там, но ще трябва да изчакам до утре. Знам какъв е той, изучил съм го“, заяви световният шампион в тежка категория Антъни Джошуа след пререканието си с Кубрат.

„Той си мисли, че е воин, но му казах, да се надъхва заради хората, които е победил до момента. Сега се изправя срещу истински боксьор. Когато хората се изправят на ринга срещу мен, в началото са уверени, но след няколко рунда аз смачквам душата им. Мачът няма да продължи 12 рунда, ние сме големи момчета и удряме тежко. Не мога да повторя, на живо по телевизията това, което му казах. От много години гледам бокс и съм виждал толкова много боксьори да говорят глупости, след това ядат бой на ринга. Няма как да ме притесни“, коментира инцидента Джошуа.

Антъни Джошуа

„Казах му, че го уважавам много, той е олимпийски и световен шампион, но аз съм по-добрият боксьор и утре ще му го покажа. Защото аз съм невероятен. Мисля, че това не му хареса. Не съм изненадан, че той реагира така, той е световен шампион в момента, но днес му е последен ден като шампион, от утре положението ще е различно. Не искам да му влизам в главата. Исках само да му кажа, че аз съм много по-добър от него, аз съм невероятен боксьор, невероятен стил, утре ще го покажа на целия свят. Не го мразя или нещо такова, казах му 3-4-5 пъти, че го уважавам, но аз имам толкова много енергия, толкова съм силен. Ще бъде страхотен мач, много интересен мач. Чувствам се добре, невероятно, щастлив съм, защото съм като войник“, заяви от своя страна Пулев пред Скай Спортс след тегленето.

То показа, че разликата в теглото между двамата е едва половин килограм в полза на Джошуа.

- реклама -