ГЕРБ, кампания, Екатерина Захариева

Коалиция ГЕРБ-СДС откри предизборната си кампания

Коалиция ГЕРБ-СДС откри предизборната си кампания с официално представяне на листата с кандидати за народни представители.

На събитието присъстваха членове и симпатизанти, дошли специално да уважат повода.

Водачът на листата Екатерина Захариева се обърна към присъстващите симпатизанти с увереност, че ГЕРБ отново да бъде първа политическа сила. Тя маркира определени моменти от предизборната програма. По думите й ще бъдат създадени условия за по-добро административно обслужване на гражданите и бизнеса.

“Гарантираме, че в рамките на година можем да въведем изцяло електронно обслужване. Ще поемем за една година половината средна заплата на сънародниците, ни които се върнат в страната в места, където средната заплата е по-ниска от тази в страната. Ще организираме тематични трудови борси, в които български работодатели ще могат да предложат работа на сънародниците ни в чужбина”, каза Захариева.

По отношение на област Пазарджик Екатерина Захариева пое ангажимент да работи за подобряване на ВиК инфраструктурата.

“Осигуряване на добро водоснабдяване и канализация в малките населени места, където това е проблем. Ще работя за решаването му”, коментира Екатерина Захариева.
В областта на здравеопазването тя каза, че ще бъдат осигурени мобилни екипи от най-добри специалисти, които ще посещават малките населени места и хората там могат да получат достъп до висококвалифицирана медицинска помощ. Тя пожела успех на кандидатите за депутати от област Пазарджик и успех на коалиция ГЕРБ-СДС на предстоящите парламентарни избори. Откриването на кампанията продължи с представянето на всички участници в листата. Те имаха възможност да кажат защо са избрали да бъдат част от нея и какви са приоритетите, по които ще работят.

Областният координатор на ГЕРБ-Пазарджик Найден Шопов, който е и втори в листата каза, че като представител на предприемачите в Пазарджик, ще работи за нормалното развитие на бизнеса не само в региона, но и в страната.

“В Пазарджик е необходимо да има индустриална зона, където да намерят реализация младите хора. Ще има възможност за развитие на добри професионалисти, за нови работни места в различни сектори на икономиката”, каза също Шопов. Той също пожела успех на предстоящите избори на ГЕРБ и кандидатите за депутати от региона.

Всички кандидати за народни представители от 13 Пазарджишки МИР публично своята изразиха своята мотивация да бъдат част от обществено-политическия живот на страната. Те се обединиха около идеята да работят още по-активно за това областта и страната ни да продължат да се развиват и за напред. По традиция бе отслужен молебен и водосвет в църквата „Света Богородица“ в Пазарджик.

- реклама -