Перник, вода, режим, Станислав Владимиров хепатит

Кметът на Перник отказа среща на Корнелия Нинова – опитвала се да политизира водната криза

Кметът на Перник Станислав Владимиров, който е избран от листата на БСП, отказа среща с лидера на партията Корнелия Нинова.

Днес тя за втори път посети Перник, където даде и пресконференция.

Причината е, че кмета на Перник каза, че тя се опитва да яхне водната криза, което не й прави чест.

„В понеделник Корнелия Нинова щяла да идва пак в Перник за втори път последната седмица. Няма да я приема“, обяви още снощи Станислав Владимиров. „Първият път също не разбрах защо дойде, втори път няма да има в рамките на тази криза“, категоричен е Станислав Владимиров, цитиран от zapernik.com.

„В Перник е обявено бедствено положение. Група политици идват и си правят ПР с водната криза и с мен. Няма да стане“, категоричен е Станислав Владимиров.

„Депутатът от ГЕРБ Красимир Велчев говори небивалици в ефира на БТВ, че се готвил едва ли не някакъв заговор срещу държавата, заради водната криза. Г-н Велчев е депутат няколко мандата в Народното събрание, водач на листа в Перник, не му отива да насажда излишно напрежение върху хората“, продължава кметът на Перник.

„Разговори ще се водят с хора, които могат конкретно да са в полза на водния проблем. Корнелия Нинова и Красимир Велчев да видят какви закони да приемат в Народното събрание, за да не се стига до това положение отново. Институциите да не си прехвърлят отговорността една на друга. Мая Манолова да не си търси тема за яхване в Перник. Ние сме в бедствено положение и не желая да ме замесват в техните политически игрички. Фокусиран съм изцяло в работа за гражданите на Перник, Община Перник и решаване на водния проблем“, каза пред ZaPernik.com кметът на град Перник Станислав Владимиров.

„Намалил съм снимките и увеличихме работата. Резултати от действията вече има“, каза кметът Владимиров.

Той увери, че към момента положението е овладяно и водата ще стигне за зимата, а пролетта се очаква язовир „Студена“ да започне да се пълни.

 

- реклама -