Юрген Клоп

Клоп: ПСЖ ни накара да изглеждаме като касапи

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп се оплака от поведението на играчите на ПСЖ в двубоя, загубен с 1:2. Той имаше и претенции към съдията Шимон Марчиняк, макар да потърси вина за загубата и в своите футболисти.

„Големият проблем след почивката бяха прекъсванията на играта – те бяха може би около 500 000. И въпреки това съдията си мисли, че е направил всичко, както трябва. В два или три поредни сезона ние бяхме отборът, извършил най-малко нарушения в Англия. Тази вечер ПСЖ ни накара да изглеждаме като касапи. През цялото време лежаха, падаха при най-лекия контакт“, беснееше Клоп.

Клоп: Яд и разочарование

„Тази загуба ми носи както разочарование, така и яд. Трябваше ми малко време след края, за да се оттърся от емоциите. Началото беше такова, каквото очаквах – в лудо темпо, домакините поеха много рискове. Вкараха ни два пъти след наши грешки и най-вече в моменти, когато не успяхме да спечелим втората топка. Когато задъжархе топката за повече време, бяхме много опасни“, добави мениджърът на Ливърпул.

„Нямам проблем, че загубихме, защото не бяхме страхотни. Проблемът е големият брой жълти картони, нарушенията, решенията. За дузпата – аз я видях от моята позиция извън терена, а съдията не успя“, добави германецът.

Клоп: Мачът с Наполи е финал

„Каквото и да говорим, трябва да приемем резултата, защото в Париж се играе трудно. Сега ни остава един последен мач, трябва да използваме „Анфийлд“ още веднъж. На 11 декември ни предстои един истински финал. Дано да го спечели“, завърши Клоп.

- реклама -