Юрген Клоп

Клоп: Ако някой си мисли, че Рома се е предал, няма да играе в реванша

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп обяви след победата над Рома с 5:2, че неговият отбор е играл чудесно в продължение на 80 минути и е постигнал добър турнирен резултат. И предупреди, че няма място и повод за отпускане в реванша.

„Откакто съм в Ливърпул, винаги минаваме по по-трудния път, но успяваме да постигнем целта си. И сега трябва да направим същото. Ако някой от играчите си мисли, че Рома се е предал и няма да опита да се върне в мача, то той няма да играе в реванша. Рома вкара три гола на Барселона, а Барселона е един от трите най-добри отбора в света. Ние не сме, така че ще се борим с всичко, което имаме за добър резултат“, каза Клоп.

Играхме идеално 80 минути

„Играхме идеално някъде около 80 минути. Направихме една грешка в защита, съдията и той направи една и допуснахме два гола. Разбира се, щяхме да се радваме повече на 5:0 или 5:1, но и 5:2 е великолепен резултат. Възнамеряваме да играем нашата си игра и в Рим. Можехме да вкараме и още попадения. Всичко това са позитивни моменти, но ние не го чувстваме така, тъй като ни отбелязаха два гола. Сега трябва да анализирам добрите страни в нашата игра. Резултатът определено е добър и не съм си представял такъв изход преди мача. Травмата на Окслейд-Чембърлейн изглежда сериозна. Лош знак е, когато изглежда така преди изследванията. Това е голям удар за нас“, коментира Клоп.

Реваншът в Рим е на 2 май.

- реклама -