Клинтън
Хилъри Клинтън

Клинтън отвори буркан с кисели краставички, за да покаже, че е здрава (ВИДЕО)

Хилъри Клинтън отвори буркан с кисели краставички по телевизията, за да покаже, че е здрава. Така кандидатката за президент на САЩ от Демократическата партия опроверга слуховете, че здравето й се влошава и предположи, че нападките идват от щаба на Доналд Тръмп. Клинтън участва във вечерното шоу „Jimmy Kimmel Live” по телевизия АВС.

„Не зная защо говорят такива неща. Мисля, че от една страна, това е част от глупава стратегия. От друга страна, всичко това е напълно лишено от смисъл”, каза Клинтън.

„Понякога ми се струва, че тази кампания върви в паралелна реалност, където съм принудена да отговарям на въпроси жива ли съм, колко още ми остава и други подобни”, сподели представителката на Демократическата партия. „Но аз не поставям под въпрос здравето на Доналд Тръмп”.

Проверка на пулса

Клинтън предложи на водещия – американския комик Джими Кимъл, да й провери пулса, за да се убеди, че е жива. Кимъл пък, поиска от гостенката си да демонстрира физическа сила като отвори донесения в студиото буркан с кисели краставички. Клинтън го отвори като се престори, че й е много трудно.

Противниците на Клинтън многократно й приписваха различни болести, които не биха й позволили да изпълнява задълженията на президент на САЩ.

- реклама -