Клинтън живее в друга вселена, обяви Доналд Тръмп

Хилъри Клинтън живее в друга вселена и не е подготвена да управлява. Така реагира Доналд Тръмп след речта на бившия държавен секретар във Филаделфия.

Хилъри Клинтън даде надежда за гражданство на милионите нелегални имигранти в Щатите, сред които и хиляди българи, обеща да се бори с тероризма и остро разкритикува съперника си от Републиканската партия.

Малко след края на церемонията във Филаделфия, дойде и

реакцията на Тръмп.

Речта на Хилъри Клинтън е „произнесена от една фантастична вселена, а не от реалността, в която живеем днес“. Това заявиха от щаба на Доналд Тръмп.

Речта е „обиден сбор от клишета и рециклирана риторика“, добавят от щаба, пише Los Angelis Times.
„Хилъри Клинтън твърди, че САЩ са по-силни заедно. Но в Съединените американски щати на Хилъри Клинтън, милиони хора са оставени навън на студа. Тя застава само зад дарителите и специалните интереси, които са я финансирали през целия ѝ живот.
Отхвърлени от Съединените американски щати на Хилари Клинтън са страдащите хора, живеещи в нашите вътрешни градове или жертвите на отворените граници и наркокартелите, или хората, загубили работата си, заради търговските споразумения на Клинтън, или всеки трудещ се човек, който няма достатъчно пари, за да седне на масата на Хилъри Клинтън“, пише още в изявлението.

В Туитър самият Тръмп обвини Клинтън, че е изцяло под контрола на крупни американски корпорации и не е готова да управлява страната.

„Хилъри никога няма да реформира Уолстрийт. Тя принадлежи на Уолстрийт”.

И още: „корупцията и разрухата я следват по пътя й”.

Кандидатът на републиканците е категоричен, че „войните на Хилъри в Близкия Изток са довели до разрушения, тероризъм и разпространение на влиянието на „Ислямска държава”.

- реклама -