Клинт Истууд Доналд Тръмп

Клинт Истууд: Тръмп казва каквото мисли

Американският актьор и режисьор Клинт Истууд обяви за списание Esquire, че отдава предпочитание на кандидата на републиканците Доналд Тръмп.

Сложен избор, нали? Аз съм за Тръмп. Хилъри Клинтън обяви, че ще продължи да следва курса на Обама„, аргументира се Истууд

Според звездата, на хората откровенноста на милиардера им импонира, защото „в душата си всеки е уморен от политическата коректност. Носителят на три Оскара смята, че съвременното поколение е израснало слабо, защото е принудено непрекъснато да се безпокои от това, дали няма да обиди някого със своите думи.

Клинт Истууд Доналд Тръмп подкрепа

Тръмп просто казва, каквото мисли. Понякога не много добри неща. Мога да го разбера какво има предвид, въпреки, че не винаги съм съгласен с него“, твърди Истууд.

Острият език на Тръм

Той признава, че някои от изявленията на Доналд Тръмп действително са расистки, но според него, им се придава твърде голямо значение, и всички „просто трябва да се успокоят“.

На въпрос може ли да го считат за официален поддръжник на кандидата на републиканците, Истууд, отговори, че няма намерение да агитира за никого.

Междувременно от щаба на Тръмп съобщиха, че в последните седмици обемите на даренията за републиканците са нарастнали – за месец юли 80 млн. долара. По този показател те отстъпват на демократите, които са получили 90 млн. долара за същия период.

- реклама -