Кардашиян

Кланът Кардашиян/Дженър ще прави ново телевизионно предаване

Ако сте си мислили, че ерата на клана Кардашиян в телевизията е приключил – красивите сестри ще ви опровергаят. Само няколко месеца след като обявиха край на дългогодишното си риалити „Keeping up with the Kardashians“, се оказа, че те просто ще сменят телевизията. От създаването на шоуто им, то бе излъчвано от E!, които разбира се го разпространяваха с права и на други канали по света.

Новото предаване ще се излъчва по стрийминг платформата Хулу, разкри майката на сестрите – Крис Дженър, която е мениджър на Ким, Клои и Кортни Кардашиян и по-малите Кайли и Кендъл Дженър.

“Това е нова глава в нашия роман. В новото ни шоу ще видите повече от нас като семейство и как израстваме и се учим да бъдем такова. Нашите фенове винаги са искали от нас да бъдем истински, затова от първия момент, в който се появихме на екрана ние бяхме такива. И ще останем точно такива“, сподели Крис.

Хулу е изцяло собственост на Walt Disney.

„Не мога да разкривам повече детайли за новото ни шоу, само мога да повдигна завесата като ви кажа, че ние всички ще изглеждаме много красиви и бляскави и гарантирано всички ще ни гледат“, категорична бе матриархът на Кардашиян.

Още все още не е ясно как ще се казва програмата на риалити клана, нито кога ще започне излъчването му. В момента се излъчват последните епизоди от финалния 20-ти сезон на Keeping up with the Kardashians.

- реклама -