Кирил Петков, Николай Денков. Ицо Хазарта, образование
кадър нова тв

Кирил Петков: Николай Денков и Ицо Хазарта ще бъдат конкурентен отбор в образованието

В един отбор на тема образование постави съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков сегашния просветен министър Николай Денков и кандидата за депутат от ПП рапър Ицо Хазарта.

„Комбинацията между проф. Николай Денков – сега образователен министър в служебния кабинет, и рап певеца Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта, ще направи конкурентен отбор в образованието“, коментира Петков пред Нова телевизия.

Той обясни защо е поканил Ицо Хазарта да се кандидатира за депутат и то като водач на листата на лидерите – 25 МИР София-град.

„Аз винаги съм харесвал неговото изкуство и смисъла, който той вкарва в своите песни. Понеже в нашата листа има много икономисти и юристи, нямахме достатъчно хора на изкуството, отидох лично да го поканя. Прекарахме много време в разговори и това, което винаги съм очаквал да срещна от Ицо Хазарта като певец, се оказа още по-задълбочен и смислен човек. Говорихме много по темата за образованието, а не толкова за културата. Много съм горд, че той води нашата листа в „Люлин”, добави Петков.

- реклама -