Кирил Петков: Изборът днес е връщане към прехода или продължаване напред

Изборът днес е много важен-връщане към прехода или продължаване напред към променена България. Това заяви съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков, който гласува в 12 часа в 133-о СОУ „А. С. Пушкин“ в град София.

„Днес изборът е много важен. Той е между връщане обратно в годините на прехода или скъсване скъсване с този преход един път завинаги и отивайки към една нова, просперираща, можеща, променена България. Вярвам, че всички българи ще направят избора България да продължи напред“, посочи той.  „Днес ясната коалиция, която ще направим, е коалицията с българския народ“, допълни Петков.

„Гласувах всеки млад българин да избере България за свой дом. Да имаме просперираща, можеща държава без корупция“. Това заяви още той.

„Призовавам всички български граждани днес да гласуват.

Независимо за кой, това е най-важното нещо, което можем да направим днес. Аз лично гласувах за една променена България, която да свърши прехода и най-напред да тръгнем напред и да станем една нормална Европейска държава“. Това пък каза другият съпредседател на ПП Асен Василев, след като упражни правото си на вот.

„От този избор днес зависи дали ще се върнем към политиката на прехода, която вече 30 години държи хората бедни. И дава едни пари на малко на брой фирми. Или ще продължим към една нормална европейска политика. Една нормална европейска България, където нашите общи данъци са полезни за всички нас като граждани, а не само за няколко фирми и няколко политици“, добави Василев.

- реклама -