Кирил Петков и Николай Денков: В българската гора е светло, гответе се за реванш (Видео)

В българската гора е слънчево и светло, зарежда с много енергия. Гответе се за реванш. С този анонс съпредседателят на ПП Кирил Петков и бившият премиер Николай Денков пуснаха общо видео във Фейсбук.

„Ще бъдем ясна и категорична опозиция“, заяви в него ПП Кирил Петков.

Това е третият пореден пост на Петков след вота 2 в 1 в неделя. И към момента обаче коалицията ПП-ДБ не е дала официален брифинг. Тя остана трета на изборите със срив наполовина в избирателите, гласували за нея, спрямо предния парламентарен вот.

„Знаем, че част от разочарованието беше, че не комуникирахме добре с вас“, написа Петков. И обясни, че независимо какво правителство предложи Бойко Борисов, ПП-ДБ ще бъде ясна опозиция.

По думите му ПП ще бъдат ясна и конструктивна опозиция, като ще подкрепят всички политики, които са „за“ Европа и „против“ корупцията.

Той добави, че в парламента

ПП ще се борят за честно споделяне на благата.

„Ще се борим срещу всеки момент на корупция или всеки инцидент на корупция или кражба. И ще направим всичко възможно, така че нашите реформи, които сме си заложили и мечтали, да продължат“, заяви Петков. „Защото България може да бъде една просперираща страна, ако имаме и нормални институции“, обясни той.

„Знаем, че част от разочарованието беше, че не комуникирахме добре с вас. Ето, започваме да комуникираме, казваме преди да направим нещо, ще имате информацията от нас. В момента казваме независимо какво правителство предложи Борисов, ние ще сме ясна опозиция“, каза Петков.

Той призна за грешки в комуникацията и обяви, че

от партията започват да казват преди да направят нещо.

„Важно е демокрацията в България да продължи да работи още по-добре и ние ще бъдем гарант за това“. Това пък посочи бившият премиер Николай Денков.

Източник: 24 часа

- реклама -