Кирил Добрев

Кирил Добрев: Гласувах за силна и единна БСП

Гласувах за силна и единна БСП. Гласувах така, че хиляди, милиони да се гордеят с левицата.

Това заяви Кирил Добрев, след като гласува в първия пряк избор за председател на левицата в Нови Искър.

Кандидатът за председател на партията подчерта, че в цялата си кампания е заложил на идеите, на визията – на всичко, което трябва да бъде БСП.

По повод притесненията за манипулация на вота и това, че не е ясно колко точно е броят на имащите право на глас, Добрев подчерта, че притеснения няма, вярва в органите на партията.

Добрев каза, че има доста сигнали за нарушения.

„Има доста сигнали от сутринта, моят екип ги обобщава, изпратили сме много жалби“, заяви той.

„Примерно имаме рекордьори, които за 22 мин. от 7.00 до 7.22 часа са гласували 30 човека. Това са някакви гении, които за 40-42 секунди всеки един е попълнил ЕГН-то си, гласувал е и е излязъл“, посочи Добрев. В общи линии усвоихме всички практики, които не трябва да се случват, коментира той.

Относно мобилните секции, Добрев каза, че това също ще бъде някакъв рекорд за Гинес, при който една кола трябва да обиколи 419 адреса във Варна.

Днес е ден за гласуване, всичко останало ще го мислим довечера, коментира кандидатът за председател на БСП. Надявам се всички социалисти да бъдат във форма днес, посочи той. Добрев пожела успех на всички кандидати и призова социалистите да гласуват активно и с разум.

- реклама -