Кардашиян

Ким Кардашян и Кание Уест са намерили сурогатна майка за третото си дете

Ким Кардашиян и рапърът Кание Уест са сключили сделка със сурогатна майка, която да износи третото им дете. Това съобщи TMZ, като според техни източници известното семейство няма да плати милиони, а около 115 хиляди долара.

Причината е, че те се възползват от услугите на официална агенция, в която сурогатните майки износват чужди деца по-скоро от хуманни цели, отколкото с цел огромни печалби.

Ким и Кание имат две деца – Норт на четири и Сейнт, който е на годинка и половина. Риалити звездата иска да създаде голямо семейство, тъй като самата тя има четири сестри и един брат. Малко преди раждането на второто си дете Кардашиян беше предупредена от докторите, че страда от плацента акрета и че следващата й бременност може да е фатална както за плода й, така и за самата нея.

Родителите вече са платили депозит от 68 хил. долара за сурготството

Остатъкът от сумата ще бъде изплащан на жената в следващите 10 месеца. Ако тя роди здрави близнаци ще получи допълнително още 5 хиляди долара.

Сурогатната майка ще трябва да се съобрази с не едно или две ограничения. Според клаузите в договора между нея и звездната двойка, тя ще бъде лишена от всякаква сексуална дейност преди раждането, както и три седмици след ембрионалното имплантиране. Освен това след оплождането ще й бъде е забранено да се къпе във вана с топла вода и да посещава сауни. Няма да може да си боядисва косата, да яде сурова риба и ще има право на една-единствена напитка с кофеин за целия ден.

По-малката сестра на Ким – Клоуи се оказа неподходяща за сурогатна майка

За желанието си да дари съпруга си с трето дете чрез сурогатна майка, Кардашиян говори отдавна в риалити предаването си Keeping Up With The Kardashians. В семейството й дори обмисляха бебето да бъде износено от една от сестрите й Клоуи или от 60-годишната й майка Крис Дженър.

- реклама -