Ким Кардашиян
сн. БГНЕС

Ким Кардашиян си призна: Бях на екстази, когато снимах видеото с домашното порно

Ким Кардашиян си призна, че когато е била по-млада е употребявала наркотици. В последния епизод от фамилното риалити „Keeping up with the Kardashians“ звездата разказва за дрогата на по-малката си сестра – топ модела Кендал Дженър.

Така стана ясно, че Ким е била дрогирана, когато е снимала прословутата си секс касета

На нея Кардашиян и тогавашното й гадже Рей Джей правят бурен секс. Именно изтичането на домашното порно изстреля кариерата й в небесата.

„Първият път, когато взех екстази се омъжих за Демън Томас. Вторият път, в който се дрогирах направихме секс касетата“, разказва Ким на Кендал.

Toва е първия път, в който Кардашиян си признава, че е взимала наркотици. „Всички знаеха, че съм на екстази. Имам предвид, през цялото време на видеото се вижда как движа челюстта си, ясно е като бял ден, че съм дрогирана“, шокира още риалити звездата.

Преди 2 години съпругата на Кание Уест бе заподозряна, че смърка кокаин, след като на задния фон на една от снимките й, споделена в социалните мрежи се виждат две бели линии. Ким тогава категорично заяви, че не употребява наркотици и това е само зрителна измама от шарения мрамор.

- реклама -