Кардашиян

Ким Кардашиян си нае бодигардове от Сикрет Сървис

Американската риалити звезда Ким Кардашиян, която бе обрана миналата седмица в Париж вече има охрана, която по нищо не отстъпва на тази на американския президент.

Тя и съпругът й Кание Уест са наели бивши служители на Сикрет Сървис, които денонощно ще бдят над известната двойка и двете им деца – Норт и Сейнт.

Сикрет Сървис е аналогична на нашата НСО – това е службата, която охранява най-важната личност в САЩ – президента на страната.

kim2Гардовете на Ким ще са въоръжени

Междувременно стана ясно, че едно от бижутата, откраднати от Кардашиян е било изпуснато от крадците близо до резиденцията, в която бе обрана американската звезда.

Парижката полиция се надява златният кръст, който е на стойност около 50 хиляди евро да даде някаква следа в разследването, което до сега не е дало особен резултат.

Звездата бе обрана от въоръжени мъже по време на седмицата на модата, които откраднаха бижута за близо 11 млн. евро.

Спира ли риалитито на сем. Кардашиян?

Хиляди фенове на риалити фамилията са в шок, след като се появи информация, че Кардашиян и сестрите й обмислят дали да не сложат край на шоуто си, което продължава да се радва на небивал успех.

Ким била категорична, че ще преосмисли до голяма степен дали трябва да продължи да разголва личния си живот от екрана и социалните мрежи.

За сега от канала E!, който от 10 години излъчва „Keeping up with the Kardashians“ потвърдиха, че снимките на риалити формата временно са прекратени, но не потвърждават неговия окончателен край.

- реклама -