Чикаго

Ким Кардашиян показа за пръв път новото си бебе Чикаго

Ким Кардашиян показа официално на света малката Чикаго Уест. Бебето, което се роди преди 4 седмици направи своя дебют в социалната мрежа Snapchat.

Вероятно изборът не е случаен, тъй като кланът Кардашиян – Дженър е силно обвързан с развитието на социалната мрежа, дори според мнозина на тях се дължи бързото му разрастване и огромния интерес към него. Всички сестри от фамилията редовно публикуват там кратки видеа и снимки. Миналата седмица най-малката от тях успя да срини акциите на Snapchat с 1.5 млрд.долара след като се оплака, че акаунта й не работи. Вероятно сега Ким се опитва да възстанови „белята“, направена от Кайли.

Кайли, която наскоро също роди държи малката Чикаго Уест

Прилича ли Чикаго на родителите си?

Това е големият въпрос, който не дава мира на феновете. Чикаго бе родена от сурогатна майка, но Ким нееднократно е обяснявала, че генетичния материал е изцяло нейн и на съпруга й Кание Уест. Тоест в жената е била имплантирана готова оплодена яйцеклетка, която тя само е износила.

На този етап може да се намерят известни прилики на бебето и майка й, но трябва да се има предвид, че снимката е направена с филтър – Чикаго има розово носле и ушички на мишка.

Ким и Кание имат други 2 деца – Норт на 4 и Сейнт на 2. Лекарите не разрешиха на популярната риалити звезда да забременее трети път, тъй като има опасност за живота й. Затова тя и съпруга и прибягнаха до сурогатна майка.

- реклама -