сн. БГНЕС

Ким и Кание в обтегнати отношения, живеели в различни краища на имението си

Ким Кардашиян и Кание Уест били в изключително обтегнати отношения през последния месец, твърдят таблоидите зад океана.

Причината било извънредното положение, което изнервяло до крайна степен риалити красавицата. Тя живее в самоизолация с четирите си деца от идването на COVID-19 в САЩ. Ким обаче имала много проекти в развитие, които претърпели крах заради пандемията.

Освен това мис Кардашиян-Уест не била свикнала да живее на пауза и намалените обороти не й действали никак добре. В същото време Ким не била готова да рискува здравето на семейството си, затова всички стоят затворени в огромния им дом в баровския квартал „Хидън хилс“ в Ел Ей.

Обстановката в къщата обаче не била никак спокойна с четири малки деца, които вдигат огромен шум и изискват внимание и грижи. Кание обаче не бил никак склонен да отделя много от времето си на четирите си отрочета и прекарвал времето си основно в домашното си звукозаписно студио. И така съпругата му била принудена да играе ролята и на майка, и на баща за Сейнт, Псалм, Чикаго и Норт Уест.

Ким постоянно негодувал, че мъжа й не е достатъчно ангажиран с децата, затова Кание я обвинил, че е станала мрънкаща съпруга. Сега изнервените съпрузи живеели в различни краища на имението си, за да не насаждат напрежението и върху отрочетата им.

- реклама -