Кардашиян

Ким и Кание се развеждат след 7 години брак

След месеци на слухове и опити да закрепят връзката си, Ким Кардашиян официално е подала документи за развод с Кание Уест. Това потвърди TMZ, като цитира адвокат на риалити звездата.

В документите Кардашиян настоява да получи попечителство над децата им, като Кание ще има право да прекарва време с тях, както повеляват законите на Калифорния. Двойката вече е уговорила помежду си детайлите около раздялата, като са постигнали съгласие и по подялбата на общите им имоти. Съдебна битка няма да се води, защото двамата имат подписан предбрачен договор.

Кардашиян

Кание Уест и Ким Кардашиян са двойка от 2012-та, а година по-късно те стават родители за пръв път – ражда се дъщеря им Норт Уест. През 2014 те се ожениха на романтична церемония в Италия. Освен Норт, семейството има още три деца – Сейнт, Чикаго и Псалм, като последните две бяха родени от сурогатни майки.

Рап певецът от години изпада в тежки биполярни кризи, през които трудно контролира действията си.

Последните проблеми за Кание започнаха, след като реши да влезе в президентската надпревара. При откриването на предизборната си кампания той наговори куп скандални неща, сред които и семейната тайна, че Кардашиян е искала да направи аборт с първото им дете. След това Уест се затвори във фамилното ранчо в отдалечения щат Уайоминг, но не спря с глупостите – първо изхвърли статуетката си „Грами“ в тоалетната и се облекчи върху нея, след което започна да пише обиди по адрес на тъща си Крис Дженър.

Кание Уест

Миналата година Ким отказа на Кание да се преместят от Калифорния в Чикаго, откъдето е родом рап звездата. Напоследък певеца все по-често критикуваше съпругата си, че се появява разголена по светски събития и в социалните мрежи. Той настояваше и за по-голяма консервативност в отглеждането на децата им.

А, преди няколко месеца кланът Кардашиян обяви, че след близо 10 години слагат край на популярното им семейно риалити „Keeping up with Kardashians“, което изстреля на звездния небосклон Ким, Кортни и Клои, както и по-малките им сестри Кендал и Кайли Дженър.

Вътрешен човек разказа пред време, че рапърът е споделил в разговор с приятели плановете си за живота след развода с Ким Кардашиян. Кание казал на приятелите си, че иска да започне да провежда неделни служби в храм. Уест смятал Лондон за най-доброто място за това.

- реклама -