ядрено

Ким Чен Ун планирал отвличането на Дженифър Анистън

Севернокорейският диктатор Ким Чен Ун бил лудо влюбен в Дженифър Анистън и дори панирал отвличането й, твърди американското клюкарско издание National Enquirer.

Според изданието, което се позовава на „информатор на ЦРУ,“ диктаторът бил обсебен от актрисата и иска да я направи своя жена.

Предполагаемият „информатор“ добавя: „Той е напълно погълнат от всичко в Холивуд. Гледа отново и отново „Приятели“. Убеден е, че скоро ще се забавлява с най-големите звезди в Холивуд“.

Дженифър Анистън

Ким Чен Ун дори наел бивши агенти на КГБ, за да отвлекат Анистън по време на пътуването й до Париж през април. Те обаче нищо не направили, защото холивудската звезда постоянно била заобиколена от телохранители.

След като отбеляза, че предполагаемата мисия в крайна сметка се е провалила, „източник“ добави: „С няколко седмици изтече информация за тайнствени масови екзекуции в столицата на Северна Корея и това (провалът на мисията) може да е причина“.

На свой ред изданието Gossip Cop реши да провери тази история и се свърза с говорител на ЦРУ. Той пък се изсмя на абсурдното съобщение. Gossip Cop често разобличава Enquirer за публикуване на неверни истории за Дженифър Анистън.

- реклама -