Кевин Спейси

Кевин Спейси си призна, че е гей

Холивудският актьор Кевин Спейси призна, че е гей. Причина за това стана обвинение от мъж, който твърди, че звездата е направил опит за сексуално посегателство върху него.

Антъни Рап заяви, че това се е случило, когато е бил само на 14 години. Двамата с актьора били на парти, но му било скучно и отишъл да гледа телевизия в спалнята. Тогава се появил Кевин Спейси, който бил пиян и с неприлични думи потърсил ласки от младежа.

Самият Спейси не си спомня случая, но това даде тласък на актьора да признае хомосексуалната си ориентация.

„Честно казано нямам спомен от тази история, още повече че се е случила преди повече от 30 години“, заяви в свое изявление 58-годишният Спейси. „Но, ако наистина съм се държал по начина, по който Антъни описва, тогава при всички положения му дължа дълбоко и искрено извинение.

Тази история ме окуражи да призная и други неща от моя живот

„Зная, че по мой адрес отдавна циркулират слухове и това е отчасти така, защото ревниво се опитвам да пазя личния си живот. Но, близките ми знаят, че съм имал връзки както с мъже, така и с жени. Обичал съм мъже и съм имал романтични отношения с тях. Затова избрах да бъда гей“, заключва в изявлението си Спейси.

- реклама -