Кевин Спейси

Кевин Спейси получи ограничителна заповед да стои далече от младеж

Кевин Спейси се яви в съда в Нантъкет, за да се изправи срещу обвиненията за неприлично поведение и интересното е, че той не говори пред съда.

Според документите на съда актьорът е пледирал невинен, но съдията така и не е поискал да пледира лично, съобщи ТMZ, цитиран от БТА.

На Спейси е наредено да няма никакъв контакт с жертвата си или с неговото семейство.

Адвокатът на актьора заяви, че е имало съобщения между предполагаемата жертва и неговата приятелка във времето на инцидента, както и след това. Тогава предполагаемата жертва е казала на полицаите, че приятелката му не е вярвала, че Спейси се е държал неприлично с него и за това е започнал да снима кратко клипче, в което се виждат ръцете на актьора на дрехите на младежа, но не и върху гениталиите.

Адвокатът поиска от съдията да покаже тези съобщения и записи, между предполагаемата жертва и приятелката му, тъй като вярват, че тези съобщения ще покажат, че Спейси не е направил нищо нежелано на тогава 18 годишния младеж в бар в Нантъкет.

Екипът на актьора поиска той да пропусне изслушването, тъй като това ще засили „негативната публичност, която този случай вече е генерирал”. Но съдията отхвърли искането.

Ако Спейси бъде намерен за виновен, той ще трябва да излежи най-много 5 години в затвора.

- реклама -