Кендал Дженър

Кендал Дженър като същинско Барби на благотворително събитие в Кан

По-малката сестра на Ким Кардяшиян – Кендал Дженър, която е и най-високо платения модел в света се появи като същинско Барби в Кан.

Звездата участва в благотворителния търг на фондацията на Елизабет Тейлр amfAR, която събира средства за борба със СПИН. Красавицата се появи на събитието под ръка с топ дизайнера Джамбатиста Вали.

Кендал бе облечена в негова рокля, която е модел от съвместната колекция на италианеца с H&M

Роклята в бонбонено розово е изработена от десетки пластове тюл и има дълъг шлейф. В предната част тя е минижуп, който разкриваше дългите крака на моделката.

Кендал се появи в Кан само дни след като стана ясно, че се е разделила с приятеля си – австралийският баскетболист от НБА Бен Симънс. Двамата имат връзка от близо година, но за сега са решили да си дадат почивка и да видят накъде ще тръгнат нещата. Макар да е най-високо платения модел в света, през последните месеци Кендал Дженър не се е появявала на модния подиум. Красивата брюнетката е спечелила огромните 22,5 милиона долара през 2018-та основно от реклами – тя е лице на марки като „Есте Лаудер“, „Адидас“ и „Келвин Клайн“.

- реклама -