Кейти Холмс

Кейти Холмс крила връзката си с Джейми Фокс за да вземе 10 млн. от Том Круз

Актрисата Кейти Холмс, която едва тази седмица направи публична няколко годишната си връзката със своя колега Джейми Фокс, е пазила в тайна техните отношения, за да може да получи издръжка от бившия си съпруг Том Круз.

Според източници на изданието Radar Online Кейти е подписала документ с клауза, която й забранява да има публична връзка до пет години след развода й.

Ако спази това условие тя ще получи 4,8 млн. долара издръжка за Сури и други 5 млн. долара за себе си

„Кейти подписа клауза в бързото си споразумение за развод, която й пречи да излага Том по различни начини, като например да говори за него или за сциентологията, или публично да се вижда с друг мъж пет години след развода им“, посочва източник на изданието.

Според него актрисата има право да има други връзки, но не и да ги обявява публично или да допуска новия мъж близо до дъщеря си Сури.

През 2006 г. 55-годишният Том Круз и 38-годишната Кейти Холмс сключиха брак в италиански дворец след бурен романс. Пет години по-късно обаче двамата се разделиха, като според слуховете причина е отдадеността на актьора към сциентологията.

Съобщения за връзката между Кейти и Джейми се появиха през 2013 г., но и двама твърдяха, че са просто приятели. Фокс дори отрече да има интимни отношения с актрисата, след като през 2015 г. се появи друга тяхна снимка, на която са хванати за ръце.

- реклама -