Кейт Мидълтън с ясен знак за пола на третото си дете – СНИМКИ

Кейт Мидълтън, която през пролетта очаква раждането на третото си дете, се появи пред обществото в Лондон в красноречив тоалет със син цвят

Почитателите на кралското семейство веднага започнаха да говорят, че Кейт и Уилям ще имат син. 36-годишната Кейт посети Кралския колеж на акушерките и гинеколозите в Лондон. Херцогинята, която е в седмия месец на бременността си, участва в обсъждането на проблемите с женското здраве.

Мнозина смятат, че със своя син тоалет херцогинята е намекнала на обществото за пола на бъдещото си дете.

Наблюдателните също забелязаха синьото колие на Кейт, чиято цена е 8 400 британски лири, и сините обици от Collins & Sons.

Британските журналисти твърдят, че бижутата на Мидълтън са ѝ подарени от нейния съпруг Уилям в чест на раждането на момчето.

Междувременно представители на Кенсингтънския дворец съобщиха на официалната страница в Туитър, че Кейт е станала кралски патрон на още две благотворителни организации – Кралският колеж за акушери и гинеколози и фонда Nursing Now. В колежа професор Лесли Риган и другите служители на образователното заведение разказаха на херцогинята за програмата за здравеопазване, чиято основна задача е намаляване нивото на смъртността на майките и новородените. Снимки от срещата е появиха в официалната страница в социалните мрежи на Кенсингтънския дворец.

- реклама -