майчинство

Кейт Мидълтън на 39 години – рожден ден в локдаун

Кейт Мидълтън прекарва 39-ия си рожден ден в събота, заобиколена от най-специалните хора в живота си – трите си деца и съпруга си принц Уилям.

Понастоящем кралското семейство се изолира в провинциалния си дом, Анмер Хол, в Норфолк, тъй като Великобритания е под третата си голяма карантина на фона на продължаващата пандемия.

Локдаунът направи всякакви партита невъзможни. Обичайно Кейт празнува през уикенда, който е най-близо до рождения й ден, като събира някои от най-добрите си приятели и семейството си, включително родителите си, на домашно парти, което тази година няма да е възможно.

Все пак кралица Елизабет Втора отбеляза празника на снаха си. В официалния акаунтна кралското семейство в Туитър кралицата сподели две снимки на Кейт. Едната е правена по време на лятното й посещение при скаутите, а друго на Кейт, участвала в разговор с Нейно Величество. Семейството честити на Кейт рождения ден.

 

Няма никакво съмнение, че още откакто застана за първи път до принц Уилям, Кейт Мидълтън спечели сърцата на хората с магнетичното си присъствие, своята изтънченост и безупречния си стил.

Сега всичките ѝ почитатели, чиито брой не е никак малък, единодушно споделят мнението, че вечно усмихнатата брюнетка може и да не е благородническо потекло, но определено е родена да бъде принцеса.

И наистина, тя притежава класа и харизма, превръщащи я някак съвсем естествено във всеобщ център на внимание, където и да отиде, а човек трудно би си представил, че съпругата на престолонаследника не произхожда от кралския двор.

- реклама -
Flashlight gif 640×90