Кейт Мидълтън избра цвят корал за есенен тоалет

Кейт Мидълтън продължава да впечатлява с тоалетите си. Въпреки че заради световната пандемия херцогинята на Кеймбридж се появява по-рядко на публични места, тя изглежда прекрасно, както винаги. Сега тя отново стана център на внимание, благодарение на шикозния си и лесен са копиране тоалет.

Кейт Мидълтън избра невероятен тоалет за първите есенни дни, които са още сравнително топли и слънчеви. Тя се срещна с родители в парк в Лондон, за да си поговори с тях за предизвикателствата, които пандемията поставя пред всички нас.

За събитието тя бе заложила на прекрасна визия: панталони с висока талия в коралов цвят и бяла изчистена тениска с къси ръкави и бели маратонки.Някои медии отбелязват, че дрехите на Кейт напомнят на тоалети, които е носила принцеса Даяна през 80-те години.

По време на пандемията Кейт определено спазваше социална дистанция, а за известно време беше прекратила с всички публични изяви, както и цялото кралско семейство. Много от срещите се провеждаха отново, но благодарение на интернет и технологиите. Дори кралицата проведе няколко конферентни разговора с различни хора, обсъждайки интересни теми, включително коронавируса.

- реклама -