Кейт и Уилям плануват четвърто дете?

Херцогинята на Кеймбридж Катрин заговори за четвърто дете. Кейт сподели, че за нея и съпруга й е вълнуващо да са родители и скоро планират да увеличат семейството си. Херцозите са на двудневно посещение в Северна Ирландия, пише Hello.

Днес двамата са на посещение в Балимена.

Мидълтън впечатли тълпата, която ги посрещна, с невероятната си визия. От глава до пети Кейт бе облечена в синьо. Тя умело съчета светлосиньо палто с тъмносиня рокля и обувки, а модните среди отново отбелязаха колко стилна е тя.

Тоалета Катрин съчета със сапфирени обеци, притежание на покойната й свекърва – принцеса Даяна.

„Много се вълнувам при срещи с деца“, е заявила Кейт на баща, който държал 5-месечното си момченце. Той я попитал дали планират скоро да станат родители на още едно дете. Херцогинята се засмяла и добавила, че Уилям вероятно би се притеснил.

Кейт е сбъднала и мечтата на 9-годишно момиченце, което прави опит да напише биография за кралското семейство. То я е попитало далии харесва да бъде принцеса и дали дворецът е голям.

„Харесва ми да съм принцеса, защото мога да ходя навсякъде по света и да се срещам с прекрасни деца“, е отговорила Катрин.

Денят на принц Уилям и съпругата му е бил невероятно напрегнат. Рано сутринта те са имали среща с офицери и служители от полицейската служба в Северна Ирландия, за да чуят за уникалните предизвикателства, пред които са изправени. След това те посетиха организация, която се занимава с филмово изкуство.

- реклама -