Винс Макмеън кеч

Кеч легендата Винс Макмеън наближава 73! „Шефът“ държи здраво юздите на WWE и изглежда невероятно!

Винс Макмеън ще навърши през август 73.

„Шефът“, както е един от прякорите му, изглежда невероятно за старец. Но явно всичко е възможно предвид невероятната му издържливост. Да не си помислите, че възрастта пречи на човека да тренира! Нищо подобно… Ето и доказателството!

Не е зле за „старец“, нали?

Кариерата на Винс също не дава признаци на затихване. Макар кечът да не е популярен колкото в края на миналия век, компанията на Макмеън – WWE (World Wrestling Entertainment), продължава да върви само нагоре, както в приходната част, така и като популярност сред телевизионните мрежи в САЩ. Акциите на компанията са скочили с 260% на годишна база, нищо че рейтингите падат. Това се дължи на новите модели телевизионни формати, които пробиват нагоре.

Освен това Макмеън се опитва за втори път да сложи ръка и на част от футболния бизнес за милиони в Америка. Тази година той ще се опита да съживи своята федерация в този спорт XFL.

Иначе Винс Макмеън, освен че е сред най-успешните председатели на кеч федерацията, е и добър кечист. Участва в няколко мача срещу кечисти от федерацията сред които Хълк Хоуган, Рик Светкавицата и на последната Кечмания (26) участва в мач без дисквалификация срещу Брет Харт. Той се е бил дори срещу собствения си син на Кечмания 17, където синът му го побеждава с голямо унижение. Вече споменахме, че е милиардер. Дори през 2011 година Доналд Тръмп (в момента президент на САЩ) се включи в битката на милиардерите и публично унижи Макмеън като му обръсна главата. Вижте сами!

Вероятно никак не е случаен фактът, че съпругата на Шефа – Линда, днес е в администрацията на Тръмп и отговаря за малките и средни предприятия.

- реклама -