Катрин Зита-Джоунс

Катрин Зита-Джоунс и 10 от най-съблазнителните й визии

От ранно детство Катрин Зита-Джоунс започва активно да проправя пътя си към славата, въпреки факта, че семейството й е далеч от света на киното и изкуството.

Дебютът на актрисата в жанра на мюзикъла се състои през далечната 1987 г., когато в Лондон тя играе в продукцията „42-ра улица“. В света на киното нашумява малко по-късно с „1001 нощ“, който през 1990 г., донася успех на младата актриса. Най-голяма популярност и признание обаче тя придоби след филма „Легендата за Зоро“, където игра с Антонио Бандерас.

Въпреки, че има визуални данни за фаталната красавица, тя осъзнава късно своята сексуалност. Днес Катрин Зита-Джоунс е една от най-чувствените и стилни жени в киното. Твърди, че стила си е наследила от майка си Патриша, която притежава особена английска елегантност.

Харесва ми, когато една жена прилича на жена, а не на халтура. Въпрос на уважение към себе си и другите.

„Не се считам за модна икона, просто нося това, в което се чувствам комфортно“, обяснява кокетно актрисата. Но всяка поява на Катрин Зита-Джоунс на червения килим се превръща в истинска сензация – лъскава коса, пронизващи кафяви очи и, разбира се, перфектни визии, които подчертават всяка извивка на тялото й.

Абсолютните фаворити на актрисата са шикозни рокли до земята с голи рамене и дълбоко деколтета, излагащи красивия й гръб, пищното й деколте и стройни крака. Но, дори и най-провокативният тоалет в гардероба на Катрин не може да се нарече вулгарен – тя съумява да направи всяка рокла да изглежда стилно, без да прекрачва заветната граница.

Катрин Зита-Джоунс отдавна е олицетворение на бляскавия холивудски стил. Да се насладим на 10 незабравими визии, с които актрисата ни плени през последните години.

 

- реклама -