Тодор Неделев
Снимка: facebook.com/BulgarianNationalTeam

Катастрофа с националите в Грузия, Неделев – в болница

Тежка катастрофа е станала с националния отбор на България по футбол в Грузия. По пътя от летището към хотела едно от возилата, в които е била част от нашата делегация, се удря в автобуса, превозващ националите ни.

След тежкия удар халфът Тодор Неделев е откаран в болница. Той е единственият пострадал сериозноОстаналите играчи от националния ни тим са се отървали само с уплах. Неделев е стоял най-отзад в автобуса, където ударът е бил най-силен. Той има забити парченца стъкла по тялото и главата. Освен това е получил и тежък удар в областта на гърдите.

Причината за инцидента е високата скорост на полицейския ескорт пред двете возила. След завой на полицейската кола първият автобус рязко спира, а вторият се врязва в него.

„Българският национален отбор претърпя тежък пътно-транспортен инцидент след пристигането в Тбилиси. На път към хотела на тима шофьорът на първия от двата автобуса, превозващи състава ни, загуби контрол върху управлението на возилото, вследствие на което предизвика тежка катастрофа. След сблъсъка Тодор Неделев бе транспортиран до местна болница, където в момента преминава обстойни изследвания. Всички останали членове на отбора и щаба на българския национален отбор са добре“, се казва в официалното съобщение от БФС.

- реклама -