Белица кървава

Кървава разпра заради засичане завърши с двама наръгани – ОБНОВЕНА

Двама мъже на 42 и 45 са постъпили в късния следобед в болница с прободни рани, съобщиха от МВР. Около 18 часа те са получили сигнал, според който пострадалите са били намушкани от непознат мъж.

Инцидентът е станал на кръстовището на булевардите „Никола Габровски“ и „Г.М. Димитров“. По информация на „Нова“ наръганите мъже са криминално проявени.

Между тях и пресичащ мъж е възникнал скандал

Той ги нападнал и им нанесъл нараняванията, които са в областта на корема и раменете. Инцидентът се разиграл на пешеходна пътека, а причина за спречкването било отнето предимство.

Потърпевшите сами се придвижили до болница „Света Анна“, където са постъпили в тежко състояние и с опасност за живота на двамата.

След операция двамата са стабилизирани

В 21.00 часа в Клиника по хирургия на УМБАЛ „Св. Анна“ са приключили операциите на пострадалите, съобщиха от здравното заведение. Те са стабилизирани и хоспитализирани в Клиниката по анестезиология, реанимация и интензивно лечение.
При единият пациент порезната рана в областта на корема е била с дълбочина повече от 10 сантиметра. При другият пациент нараняването в областта на корема също е било сериозно.

Столични полицаи са предприети действия по издирването на извършителя. Работата по изясняване на фактите и обстоятелствата по случая продължава.

–––––––––––

Отговорни ЗАЕДНО!
#ОстаниВкъщи – спаси животи!
FlashNews.bg

Всичко за коронавируса тук

- реклама -