сн. БГНЕС

Кърт Ръсел и Голди Хоун – тайната на 40-годишната любовна история

Не са много звездните двойки в Холивуд, които могат да се похвалят с щастлив и дълъг семеен живот. На има и такива, които са издържали изпитанията на времето и днес са толкова щастливи, колкото и в началото на връзка си. Една от тези звездни двойки е Кърт Ръсел и Голди Хоун.

Двамата се срещат за пръв път на снимачната площадка през 1968 г, но искрите между тях пламват през 1983 година на снимките на „Двойна смяна“.

Изтъркана свалка

Кърт Ръсел споделя, че когато са се срещнали за първи път на снимачната площадка бил с тежък махмурлук и изтърсил първото, което му дошло на ум:

„Когато застанахме отново един срещу друг имах ужасен махмурлук и изрекох първото нещо, което ми мина през ума. Взех, че изтърсих: „Човече, имаш страшно тяло“. Стана толкова бързо, че изобщо не се замислих как ще прозвучи. Но тя отговори: „Ами, благодаря„.

По време на снимките на филма двамата решават да репетират танцова сцена, която им предстои да изиграят, в реални условия. Тогава Кърт води Голди в нощен бар. Вместо да упражняват хореографията на дансинга, те прекарват часове наред в разговори. След това решават да продължат вечерта заедно в къщата на Голди, която в момента се ремонтирала. Ключът обаче се оказал в работниците. Наложило се да влязат с взлом в собствения й дом. Точно когато стигнали до спалнята на втория етаж – дошли полицаи, заради сигнал за проникване в дома. Всичко се изяснило много бързо, но двамата решили да прекарат нощта в хотел. Още на следващия ден заживели заедно…

сн. БГНЕС

И двамата имат предишни провалени бракове, може би заради това не пристъпват към официализиране на връзката си. Но какво по-голямо официално признание от това, че близо 40 години живеят като щастливо семейство.

„Обичаме се, истински. Караме се като всички останали хора, но не можем да си представим да изживеем с някой друг.“, споделя Голди. „Харесва ми, че в живота ми има човек, към когото имам отговорности. С него се старая да съм най-добрата си версия, а той се отнася по същия начин към мен“, разкрива чувствата си тя в интервю пред Опра.

Бъдете секси по-дълго време

Трябва да останете възможно най-секси един за друг и да се фокусирате върху всички тези аспекти на една здравословна връзка – сексуалността определено е един от тях.“

Тя подчертава, че е много важно всеки да запази своята индивидуалност

Всичко опира до това да не загубиш себе си в другия. Да сте заедно като два стълба, които държат къщата и да сте различни, да не трябва да се съгласявате постоянно, да се научите да се справяте, когато не сте съгласни един с друг. Всичко е избор.“

Двамата имат общо четири деца -Уайът, Кейт и Оливър Хъдсън, които са от първия брак на Голди и Бостън, син на Кърт от бившата му съпруга Сасън Хъбли.

 

- реклама -