Карлос Контрера във FB: За парламентарната здравна комисия пандемия няма, COVID не съществува

„За парламентарната здравна комисия пандемия няма, COVID не съществува.“ Това написа в профила си във Фейсбук на Карлос Контрера, общински съветник в София от ВМРО.

„Епидемията няма. Санитарна криза няма. И COVID-19 няма. Не вярвате – ами погледнете Постоянната комисия по здравеопазване в 45-то Народно събрание. Къде видяхте да има криза? Проблеми в здравеопазването – а, не. Няма. Всичко е точно. Нещата са, както трябва да са. Каквото и да значи това.“, пише Контрера като анализ на заседанията на комисията.

Той подчертава, че са се провели само две заседания на комисията.

„Изводите са нерадостни – или са лъгали безогледно и нагло по време на предизборната кампания как могат повече, или нищо не разбират, или нищо не могат. А клетият пулмолог Симидчиев бадева стана курбан на Демократична България, стана и за подбив, нежели си къса ризата на комисия да вкарва руската ваксина „Спутник-V“, за да уйдиса на Корнелия Нинова (предложението е нейно). Всъщност, Демократична България тази тема, здравната, малко ги вълнува. Те си имат друга цел – съдебната власт, да монтират там „техните“. Затова й Симидчиев го зарязаха и го оставиха да се оправя в комисията. Да не се лъжем, в ИТН и при мутри вън-мутри вътре е почти същото – едните една година развиваха конспиративни теории, а другите направо горяха маски по площадите.

Иначе ако слушате христоивановци, маи, корнелии, славуни – всичко могат и от всичко разбират. Е, да, виждаме, че можете. Два месеца – две заседания и нищо. И това е талант – спор няма“

- реклама -