Карди Би

Карди Би официално обяви, че се развежда с рапъра Офсет

Рап семейството Карди Би и Офсет от Мигос се развеждат. Това съобщи певицата във видео обръщение в профила си в Инстаграм. В него тя заявява, че двамата вече не са заедно и го нарича „единствено бащата на моето дете“.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

There you go..peace and love

Публикация, споделена от CARDIVENOM (@iamcardib) на

„Нещата между нас не вървят от дълго време насам. Опитахме се да се сработим, но не се получи. Изглежда любовта ни се е изпарила“, признава Карди.

Тя също така споделя, че има голямо уважение към Офсет и често се допитва за съвети до него. „Като баща на моята дъщеря ние винаги ще сме свързани, но се развеждаме“, категорична е певицата.

Фалшивото предложение за брак

Карди Би

През октомври миналата година изпълнителят падна на колене и поиска ръката на любимата си с огромен диамант по време на техен концерт във Филаделфия.

Според брачния сертификат, който бе издирен от клюкарския сайт TMZ, по това време Киари и Белкалис, както са истинските имена на двамата обаче вече са били женени. Все още не е ясно, защо двамата са инсценирали своя годеж и защо сватбата е била тайна. Но, в крайна сметка това си е тяхна работа. Междувременно Карди Би роди момиченце на Офсет, което бе кръстено Кълчър. Рапърът има още три деца от други връзки.

- реклама -