Карди Би

Карди Би и Офсет се оказаха женени от 9 месеца

Нашумялата рап двойка Карди Би и Офсет от групата „Мигос“ се оказаха семейство. През октомври изпълнителят падна на колене и поиска ръката на любимата си с огромен диамант по време на техен концерт във Филаделфия. Според брачния сертификат, който е издирен от клюкарския сайт TMZ, по това време Киари и Белкалис, както са истинските имена на двамата вече са били женени.

Брачната церемония е била през септември

Репортерите на сайта започнали разследването, след като останали учудени от изказването на Офсет по време на наградите БЕТ, когато той заяви, че благодари на съпругата си за подкрепата.

Все още не е ясно, защо двамата са инсценирали своя годеж и защо сватбата е била тайна. Но, в крайна сметка това си е тяхна работа. Междувременно Карди Би, която трябва да роди от Офсет всеки момент, сподели, че когато забременяла всички я посъветвали да направи аборт. Двамата изпълнители са на корицата на юлски брой на емблематичното списание „Rollingstone“.

„Има много примери за знаменитости, които са родители. Но, това никога не им се случва в началото на кариерата, какъвто е моя случай. Затова всички ми казаха, че не е сега момента да ставам майка и трябва да си дам повече време в името на професионалния ми успех„, споделя рап изпълнителката.

Двамата с Офсет заявяват, че са изключително влюбени, щастливи и се обичат много. Двамата с нетърпение очакват появата на бебето си, което не е било планирано. Певицата разбрала, че е бременна когато започнало да й се гади от храни, които преди това обожавала. Тогава се обадила по Фейстайм на гаджето си и му признала, а той започнал да се усмихва.

Карди Би е категорично, че независимо, че ще стане майка всеки момент, тя няма да се отделя от сцената за дълго.

- реклама -