Караянчева

Караянчева за уволнението на Балтов: Радев, усмири глутницата, на която даде власт да унижава българското лекарско съсловие!

По повод днешното уволнение на проф. Асен Блатов вече не като директор на болницата, а като лекар от „Пирогов“,  бившият шеф на 44 Народно събрание Цвета Караянчева написа в профила си във Фейсбук:
\След цял ден без телефон и интернет, първото, което научавам при „завръщането в цивилизацията“ е уволнението на проф. Балтов от Пирогов. Ами мерси за тая „цивилизация“!
Радев, усмири глутницата, на която даде власт да унижава българското лекарско съсловие! Истинската цивилизация е за хора, които уважават опонента и признават неговите качества и постижения. И докато служебният чиновник Кацаров не е излекувал и един човек, проф. Балтов и екипът на Пирогов буквално воюва за здравето и живота ни. Месеци наред той страдаше с нас в страха ни, успокояваше ни, обясняваше как да се предпазим, докато вие с Кацаров подценявахте публично пандемията и подхранвахте антиваксърски настроения. Днес сте го уволнили на излизане от операционната. Една дума има за това – падение.
Професор Балтов, поклон пред Вас!“

- реклама -