Лудогорец, Караманджуков

Караманджуков става вторият най-силен човек в Лудогорец

Дългогодишният спортен директор на Лудогорец Георги Караманджуков е новата силна фигура в клуба. Той бе преназначен като ръководител на Селекционния съвет. Ново звено пък ще отговаря за цялата спортно-техническа дейност на шампионите.

Караманджуков вече е вторият човек след собственика Домусчиев, след като миналия месец от Разград си тръгнаха Пауло Аутори и Методи Томанов. Той ще контролира работата в представителния отбор, Лудогорец II и детско-юношеската академия. Засега не се предвижда назначаването на нов спортен директор.

Новият бос има дългогодишен опит в сферата на футбола. Той беше изпълнителен директор на Родопа Смолян в продължение на 15 години. После работи в Нафтекс и бе вицепрезидент на Аматьорската футболна лига.

Лудогорец взе Иван Цветков и Папарков за скаути

Клубът назначи и двама нови скаути. Това са бившите български футболисти Иван Цветков и Яков Папарков. Цветков има успешна кариера в Холандия и Турция, а у нас игра за Пирин, Левски и Ботев Пловдив. Папарков бе дълги години директор на детско-юношеската академия на зелените.

- реклама -