Каракачанов Висше военновъздушно училище набона служба

Каракачанов към Борисов: Така повече не може, всяко търпение си има край

„Така повече не може да се продължава, при възникване на каквото и да било обществено напрежение да се удря някой от коалиционните партньори.“ Това е обявил днес на коалиционен съвет вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов на премиера Бойко Борисов. Срещата е била заради напрежението в коалицията след ареста на шефа на Басейнова дирекция Пловдив.

„Това е безумие. Какви са тези акции от Цветаново време да пращат качулки с автомати срещу жена с писалка. Ми следващия път да пратя специалните сили с танкове“, коментира Каракачанов пред „24 часа“.

Аз съм силов вицепремиер и в същото време по никакъв начин никога не съм бил информиран за такива акции, коментира още той по повод ареста в Пловдив и задържането в началото на годината на екоминистъра Нено Димов.

„Нас ни търсят само за работа, а като трябва да си измият ръцете коалиционните партньори са виновни“, заяви още Каракачанов.

„Един ластик като се опъва, опъва и се къса накрая. А като се скъса е трудно да го вържеш“, предупредил още Каракачанов Борисов.

- реклама -