Каракачанов, шпионски дейности БНР

Каракачанов и Симеонов се разбраха за изборите

На някои места в страната ВМРО и НФСБ ще се явят заедно с общи кандидат-кметове на местния вот през октомври. Това е решено на коалиционен съвет във Варна днес, на който са били Лидерите на ВМРО Красимир Каракачанов и на НФСБ Валери Симеонов, пише „24 часа“.

Предупреждението, което отправи Симеонов задочно към ГЕРБ – да си коригира управлението, защото иначе “Обединени патриоти” ще оттеглят подкрепата си, не е била тема на днешния коалиционен съвет. Двамата лидери единствено са уточнили, че идния месец ще предложат на големия партньор да се излезе с публичен отчет какво е свършило до момента правителството от началото на мандата.

“Волен се самоизключи от “Обединени патриоти”, нищо не налага преподписване на нашата коалиция – оставаме със старото споразумение за подкрепа на управлението, отвърна Каракачанов на въпроса на “24 часа” ще се пише ли нов документ, този път без “Атака”.

„Не съм чул те да са минали в опозиция. “Няма да има проблем с подкрепата на кабинета. Ако искат, неизключените от нашата парламентарна група 4-ма депутати могат да останат при нас. Но така или иначе “Атака” от година не подкрепят наши законодателни предложения”, уточни вицепремиерът.

В един от последните работни дни преди ваканцията ПГ на ОП изключи Волен Сидеров и съпартийците му Десислав Чуколов и Павел Шопов заради “системно неявяване на работа”.

- реклама -