енергетиката Доган кворум Закон за хората с увреждания, парламент първо четене концепция ромите Каракачанов реакции

Каракачанов говори пред депутатите за договорите за ремонт на въоръжение и техника с „Терем“

Заместник министър-председателят по сигурността и обществения ред и министър на отбраната Красимир Каракачанов ще отговаря на въпроси, свързани с договорите за ремонт на въоръжение и техника с „ТЕРЕМ-ХОЛДИНГ“ ЕАД. Също така ще отчете състоянието на Военното издателство, както и разходването на средства за кампанията „Бъди войник“.

Веднага след него земеделският министър Румен Порожанов ще обясни на какъв етап е изграждането на ракетни площадки за противоградова защита в област Стара Загора.

Събирането на такса „шум“ от летищата и липсата на постоянен служител в пощенска станция село Камено поле, община Роман. С това са свързани двата въпроса, адресирани до министъра на транспорта информационните технологии и съобщенията Росен Желязков.

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова ще трябва да отговаря за обезопасяването на свлачището на Смолян-Средногорци, за продължаващо ограничение на скоростта за движение на автомагистрала „Тракия“, както и за изпълнение на Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014 – 2020 г.

За създаването на публичен регистър на разпространителите и доставчиците на медийни услуги, както и за въвеждането на разпоредбите на Директивата за аудиовизуални медийни услуги в българското законодателство ще отговаря министърът на културата Боил Банов.

- реклама -