Мустафа Карадайъ политика Борино нормалност

Карадайъ: Страната се нуждае от нормалност в политиката

Онова, от което се нуждае страната е нормалност в политиката, а нормалността означава ясни правила, по които се прави политика„. Това заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ в Борино, където присъства на празника на града.

Грешна формула на управлението

Грешната формула на властта, конструирана преди година и половина, допусна участието на крайните националисти в управлението. Дори само в последния месец от работата на Народното събрание беше белязан от приемането на законопроекти, свързани с несъществуващи теми, които създават разделителни линии в обществото, само и само да обслужат интересите на националистите, подчерта председателят на ДПС.

Мустафа карадайъ Борино политика нормалностНикой не трябва да забравя, че всяка разделителна линия залага опасни перспективи пред сегашното и бъдещите поколения. Затова и няма как да продължи тази объркана власт,особено на фона на тревожните процеси, които се случват в Европа и света„, каза Карадайъ.

Празник в Борино


На празника на община Борино, от където е родом Мустафа Карадайъ, присъстваха областният управител на Смолян Недялко Славов, областният председател на ДПС Смолян Салих Аршински, кметовете на Рудозем, Неделино, Белица, Сърница, представители на община Кърджали, общински съветници и общински председатели на ДПС от родопските общини, гости от Турция. От името на изселническите организации в Турция боринчани бяха поздравени от Фахри Ватансевер.

- реклама -