Кара Делевин

Кара Делевин се раздели с годеницата си

Супермоделът Кара Делевин се раздели със своята годеница – музикантката Сейнт Винсент. Двете имаха връзка година и половина, а през февруари Кара бе забелязана да коленичи пред любимата си с предложение за брак.

Изненадващата раздяла

Новината за разваления годеж идва само седмици, след като модела сподели пред списание „Воуг“, че изпитва силна любов към Ани Кларк, както е истинското име на Сейнт Винсент. „Аз съм напълно влюбена. Преди не знаех какво е любов, истинска любов“, каза Кара пред изданието.

сн. Instagram St. Vincent
сн. Instagram St. Vincent

Причина за раздялата на двете е натовареният график на Делвин, която освен като модел се изявява през последните две години и като актриса в хитови холивудски заглавия.

Според запознати първите пукнатини в отношенията между двете са се проявили, когато Сейнт Винсент е пропуснала празненството за рождения ден на Кара в началото на август.

Mузата на Шанел

Кара, която е на 23 години от 2011-та до миналото лято бе абсолютен хит по модните подиуми. Тогава тя обяви, че ще се фокусира в актьорската работа и спря ревютата, но не и модните корици.

Синеоката британка е най-голямата муза на Карл Лагерфелд – главен дизайнер на „Шанел“. Супермоделът не крие двете си най-големи слабости – че има привличане към своя пол и че от години страда от тежка форма на депресия.

- реклама -