Лукович

Капитанът на Звезда: Познаваме Лудогорец

Капитанът на Цървена звезда Александър Лукович заяви, че е запознат с качествата на Лудогорец. Двата отбора могат да се изправи един срещу друг в третия квалификационен кръг на Шампионската лига, ако преди това елиминират съответно Валета и Младост (Подгорица).

Лудогорец е отбор, с който можем да сме равностойни. Познаваме ги донякъде и знаем какво ни чака, тъй като се изправихме срещу тях в контрола. Но те не ни познават добре, тъй като съставът ни се промени много оттогава. В техните редици има много чужденци, като бразилците преобладават и имат основна заслуга за представянето им в последните години. Хубаво е, че първият мач ще бъде в Разград, надявам се на добър резултат„, коментира Лукович.

Треньорът Миодраг Божович обаче все още не мисли за следващия съперник в Шампионска лига. „Не сме елиминирали Валета, за да коментираме следващия ни съперник. Не е добре това, което правим. Трябва да мислим единствено за мача във вторник и как той да завърши по правилния начин за нас. Нужно е да вървим стъпка по стъпка и да сме здраво стъпили на земята„, каза Божович.

- реклама -